foto

Esteban Soberanes

  • nar. 15.3.1969 (51 let)
    Ciudad de México, Ciudad de México, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loca Por El Trabajo
2017 México Bárbaro II
2014 Cantinflas
2012 Arroz
Pod širým nebem
2010 Jsme to, co jsme
2004 El mago
2003 Zurdo
2002 Acosada
2001 Mundo raro, Un
1999 Plukovníkovi nemá kdo psát
1997 Muži se zbraněmi
1996 Temná červeň
Tres minutos en la oscuridad
1995 Ulička zázraků
1994 Novia que te vea
1992 Tarea prohibida, La

TV seriály

2019 La Guzmán (TV seriál)
2018 Falco (TV seriál)
2007 Sexo y otros secretos (TV seriál)
2004 Gitanas (TV seriál)
2002 XHDRbZ (TV seriál)
1996 Cuentos para solitarios (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky