foto

Vadim Dubrovin

  • nar. 5.2.1991 (30 let)
    Sosnovyy bor, Leningradskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trenér

TV seriály

2020 Pervyj otděl (TV seriál)
2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
2018 Svoi (TV seriál)
Zagnannyj zver (S02E23)
2017 Melnik (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Protiv pravil (E01)
Něvskij (TV seriál)
Ja vsech spasu (S02E04)
2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov dolžna byť sčastlivoj (S16E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Znak skorpiona (S15E35)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ženskaja dolja (S03E03)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
2014 Mažor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky