foto

Jill Greenacre

  • nar. 3.6.1965 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Finding Fatimah
2014 Z-Listers
2012 Black Smoke Rising
2007 Bouřlivá léta (TV film)

TV seriály

2011 Doktor Martin (TV seriál)
Romance trvá (S05E01)
2000 Down to Earth (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 The Brittas Empire (TV seriál)
Curse of the Tiger Women (S07E08)
Exposed (S07E07)
Gavin Featherly R. I. P. (S07E06)
další epizody (8)
1996 The Brittas Empire (TV seriál)
Snap Happy (S06E07)
Mr Brittas Falls in Love (S06E06)
We All Fall Down (S06E05)
další epizody (7)
1994 The Brittas Empire (TV seriál)
In the Beginning... (S05E09)
The Last Day (S05E08)
UXB (S05E07)
další epizody (17)
1993 The Brittas Empire (TV seriál)
The Stuff of Dreams (S03E06)
Sex, Lies & Red Tape (S03E05)
Two Little Boys (S03E04)
další epizody (6)
1992 The Brittas Empire (TV seriál)
New Generations (S02E07)
Safety First (S02E06)
Mums and Dads (S02E05)
další epizody (7)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
Stop Thief (S01E05)
Underwater Wedding (S01E04)
Opening Day (S01E02)
další epizody (4)
1983 Andy Robson (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky