foto

Fritz Busse

  • nar. 1963
    Helmstedt, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Crescendo - #Makemusicnotwar
Das Geheimnis der Freiheit (TV film)
2018 Schattengrund (TV film)
2017 Tatort - Tollwut (TV film)
2016 Familie! (TV film)
Na rovinu (TV film)
Tatort – Der König der Gosse (TV film)
2015 Tatort - Kollaps (TV film)
Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
Místo činu: Kolín - Franziska (TV film)
Tatort - Auf ewig Dein (TV film)
2013 Nebezpečná posedlost (TV film)
Stiller Abschied (TV film)
2012 München 72 - Das Attentat (TV film)
Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
2010 Cíl: svoboda (TV film)
Der Uranberg (TV film)
Die Freundin der Tochter (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2009 Der Typ, 13 Kinder & ich (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Láska z Benátek (TV film)
Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
Místo činu: Přízrak (TV film)
2008 Italien im Herzen (TV film)
Víkend v Tel Avivu
2007 Tajemný poklad Tróje (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
Láska pod africkým sluncem (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Tatort - Verlorene Töchter (TV film)
Tučná kořist (TV film)
V cizím těle (TV film)
2002 Am Ende des Tunnels (TV film)
Die Frauenversteher - Männer unter sich (TV film)
Mutter auf der Palme (TV film)
Soused (TV film)

TV seriály

2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Nord Nord Mord (E01)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)

Dokumentární

2019 Der Schauspieler Ulrich Tukur (TV film)
Hollywoods Zweiter Weltkrieg
2018 Auch Leben ist eine Kunst - Der Fall Max Emden
2017 Du sollst nicht langweilen: Billy Wilder (TV film)
Er war Superstar - Falco. Eine Legende wird 60 (TV film)
Tödliches Spiel um die Macht - Edward II. von England (TV film)
You’ll Never Walk Alone
2015 Die große Literatour (TV seriál)
Herr von Bohlen
Hotel Bogota: Eine einmalige Geschichte
2014 Fünf Tage in New York - Gay Pride am Hudson (TV film)
2013 Deutschboden
2012 World According to Irving, The
2011 Perry Rhodan - Unser Mann im All
2008 Lenin kam nur bis Lüdenscheid - Meine kleine deutsche Revolution
Let's Play, Boy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky