foto

Jamie Parker

  • nar. 1979
    Middlesbrough, Cleveland, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Valkýra (2008)

    - Ve filmu se objevil i režisér Bryan Singer. Konkrétně jde o pasáž, kde Stauffenberg (Tom Cruise) a jeho asistent Haeften (Jamie Parker) skladají ve Vlčím doupěti bombu. Scéna, kdy kamera zabírá polodetail rukou obou herců, byla dotočena až v době, kdy už nebyl k dispozici původní herec Stauffenbergova asistenta Jamie Parker, a tak záběry jeho rukou nahradily záběry rukou režiséra Singera. (FIBO)

Herecká filmografie

Filmy

2019 1917
2013 Lawless (TV film)
Weekend, Le
2008 Boj o moc (TV film)
Journey Home, The
Valkýra
2007 Maxwell (TV film)
2006 Šprti

TV seriály

2019 Treadstone (TV seriál)
The Cicada Covenant (E10)
The Berlin Proposal (E03)
The Kwon Conspiracy (E02)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Four: All the Mirrors of the World (E04)
Chapter Three: The Education of a Magician (E03)
2014 Endeavour (TV seriál)
Tajemství (S02E01)
2011 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Horne & Corden (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Den orla (S01E04)
Profil vraha (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2010 Van Gogh: Příběh (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 'As You Like It' at Shakespeare's Globe Theatre (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1971 Film '72 (TV pořad)