foto

Stéphane F. Jacques

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bad Seeds
Kdo dělá revoluci napolovic, ten si jen kope hrob
2012 Meteor
2009 Můj život s Canadiens
2008 Truffe
2005 Miss Rosnička (TV film)
2004 Camping sauvage
Pobřeží
Smím prosit?
2003 Otec a synové
2001 15 février 1839
2000 Life After Love
Méchant party

TV seriály

2019 Une autre histoire (TV seriál)
Episode 23 (S01E23)
Episode 22 (S01E22)
Episode 21 (S01E21)
další epizody (11)
2016 District 31 (TV seriál)
Episode 46 (S01E46)
Episode 43 (S01E43)
Episode 42 (S01E42)
další epizody (6)
L'Imposteur (TV seriál)
Séquelles (TV seriál)
Le Cri du cerf (E06)
C'est à ton tour (E05)
L'Album (E04)
další epizody (6)
2014 Les Jeunes Loups (TV seriál)
Mensonges (TV seriál)
2013 Mémoires vives (TV seriál)
2010 Mirador (TV seriál)
2007 Bob Gratton, ma vie/My Life (TV seriál)
2006 Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
L'Exil (S03E07)
2005 Le négociateur (TV seriál)
Vice Caché (TV seriál)
2003 Grande ourse (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)
Fred-dy (TV seriál)
1998 Réseaux (TV seriál)
1997 Cher Olivier (TV seriál)
1996 Virginie (TV seriál)
1995 4 et demi... (TV seriál)
1993 Au nom du père et du fils (TV seriál)
Grands procès, Les (TV seriál)
La Petite Vie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky