foto

Jana Malá

  • nar. 7.4.1976 (42 let)
    Teplice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Na Jezerce
    Na Jezerce 1451
    140 00
    Praha 4

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dívka za zrcadlem (TV film)
Případ Andrey S.
2007 Hypermarket (TV film)
2005 Eden - Zlatá karta (TV film)
Každý den karneval (TV film)
Sametoví vrazi
2004 Domov - zeď (studentský film)
Non Plus Ultras
1997 Mandragora

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Záskok (E03)
2015 Atentát (TV seriál)
Veterán (E02)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Mořský vánek (S01E08)
Svatební košile (S01E06)
Manuál svatební noci (S01E04)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Osamělost (S01E01)
2012 Zdivočelá země (TV seriál)
Putnova poslední pomoc (S04E10)
Edův návrat (S04E08)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Končím (S03E36)
Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Druhý pokus (S03E33)
Mezi námi třemi (S03E31)
Slyšíš mě? (S03E22)
další epizody (14)
2005 Eden (TV seriál)
Most do Orientu (E06)
Bruslaři (E05)
Kdyby všichni chlapi světa (E03)
další epizody (5)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace