foto

Suzanne Garceau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pour l'amour de Dieu
2009 Suzie
2002 Víření fluida
1999 Emporte-moi
1998 C't'à ton tour, Laura Cadieux
1993 Deux actrices
Les pots cassés
1976 Ti-Cul Tougas, ou, Le bout de la vie
1972 Montréal blues

TV seriály

2019 Alerte Amber (TV seriál)
Toute la vie (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2010 Trauma (TV seriál)
2005 Au nom de la loi (TV seriál)
Providence (TV seriál)
2002 Poupées russes, Les (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)
1995 4 et demi... (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky