foto

Thomas Herrmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Ať rozhodne srdce (S01E87)
2008 Inga Lindström (TV seriál)
Léto v Norrsundě (E25)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Mraky nad mořem (S01E78)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky