foto

Renate Muhri

  • nar. 24.7.1951 (69 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Cleaning Up Your World (studentský film)
2003 Marco und der Wolf
Vražedný odpočet (TV film)
2002 Unterholz (TV film)
1998 Glotzt nicht so romantisch (studentský film)
1995 Leihmann, Der
1993 Ebbies Bluff
Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
Krücke
1990 Josefine Mutzenbacher
1988 Die Venusfalle
Herbstmilch
Nacht des Marders, Die
1987 Smaragd
1986 Geld oder Leber!
Wilde Clown, Der
1985 Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
Mein lieber Schatz
Otto - Der Film
Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
1984 Die Entspanner (TV film)
Ein irres Feeling
Sprinter, Der
Tapetenwechsel
1983 Die wilden Fünfziger
1982 Kouzelný vrch
1981 Trokadero
1978 Tatort - Schlußverkauf (TV film)
1977 Bolwieser (TV film)

TV seriály

1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
L'heure Simenon (TV seriál)
1986 Schafkopfrennen (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Auf Achse (TV seriál)
Der Andro-Jäger (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1995 Der Komödienstadel - Der müde Theodor (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky