foto

Michael Stippel

  • nar. 1945

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Svatební šílenství (TV film)
2012 Tom Sawyer a jeho kamarádi
2004 Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2003 Im Namen des Herrn (TV film)
1996 Und keiner weint mir nach
1995 Sau sticht (TV film)
1990 Absturz (TV film)
1981 Trokadero
1980 Tatort - Spiel mit Karten (TV film)
Ziel, Das (TV film)
1979 Anton Sittinger (TV film)
Grandison
Tatort - Ende der Vorstellung (TV film)
Wunderbaren Jahre, Die
1978 Sachrang (TV film)
1976 Sousto pro satana - vyp.
Sternsteinhof
1975 Der Wohltäter (TV film)
Wittiber, Der (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)

TV seriály

1995 Policejní tango (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1991 Drei Dschungeldetektive, Die (TV seriál) - vyp.
1990 Café Meineid (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1986 Schafkopfrennen (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1976 Lobster (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
Spannagl & Sohn (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

2007 Der Komödienstadel - Links Rechts Gradaus (divadelní záznam)
1973 Macbett (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky