foto

Victoria Pugh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Všichni mí šťastní přátelé
2011 Shirley (TV film)
2008 Hughie Green, Most Sincerely (TV film)
2004 Způsob života
1996 August

TV seriály

2019 Hidden (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 Hidden (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2014 35 Diwrnod (TV seriál)
Stella (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2013 Temný Wales (TV seriál)
Dívka ve vodě (S01E04)
2011 Gwaith/Cartref (TV seriál)
2008 Torchwood (TV seriál)
Sleeper (S02E02)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky