foto

Christer Banck

  • nar. 20.4.1935
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 6.11.2001 (66 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Pariserhjulet
1987 Dívka
1980 Barnens ö
Mördare! Mördare! (TV film)
1979 Den nya människan (TV film)
1976 Hallo Baby
1975 Svobodárna
1969 Ni ljuger.

TV seriály

1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)
1982 Skulden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky