foto

Gertraud Klawitter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Händel aus Halle (TV film)
1984 Onkel Pelle (TV film)
1982 Rodinný gang
1981 Občanská záruka na jeden rok
1980 Canasta (TV film)
Kindersegen heißt sich regen (TV film)
1979 Ber si příklad z Evelíny (TV film)
1977 Útěk

TV seriály

1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenn zwei sich streiten (E91)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Abseits (E78)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky