foto

Franz Hanfstingl

  • nar. 1941

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Gerade Weg, Der (TV film)
1998 Unsere Kinder! - Verschollen im Urlaub (TV film)
Waxwing
1996 Za hranicí ticha
1995 Am Morgen danach (TV film)
1993 Grüß Gott, Genosse
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
1987 Der Pfandlbräu (TV film)
1986 Schokoladenschnüffler, Die
1985 Seitenstechen
Snowroller - Sällskapsresan II
1981 Tatort - Im Fadenkreuz (TV film)
Tatort - Usambaraveilchen (TV film)
1979 ...mit besten Empfehlungen (TV film)
Der Ruepp (TV film)
1978 Diener und andere Herren (TV film)
Tatort - Schlußverkauf (TV film)
1977 Grete Minde
Rubens' letzte Runde (TV film)
1976 Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Der Bastard (TV seriál)
Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1954 Vater Seidl und sein Sohn (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky