foto

Christine Stephen-Daly

  • nar. 5.12.1973 (46 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Change of Heart
Já, jenom já
1998 Crimes of Fashion
1996 Láska a jiné katastrofy

TV seriály

2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Pigalle (E04)
2011 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Sky: Part 2 (S05E02)
Sky: Part 1 (S05E01)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2005 Love Soup (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1999 Farscape (TV seriál)
That Old Black Magic (S01E08)
Premiere (S01E01)
Holby City (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
Pacific Drive (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Crimes of Fashion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky