foto

Jana Pirohová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Zamlčaná identita (TV film)
2010 Sila tanca (TV film)
Slováci vo svete (TV seriál)
2009 České milování (TV seriál)
2008 Efko: O živote po živote (TV film)
2005 Nová cestománie (TV seriál)
2000 Veštkyne a liečiteľky (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)
Medzi štyrmi strunami (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace