foto

Seán McDonagh

  • nar. 5.1.1975 (46 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Kein Mitleid, keine Gnade (TV film)
2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2016 Hotel Heidelberg – Tag für Tag (TV film)
2015 Alleine war gestern (TV film)
Die kalte Wahrheit (TV film)
2014 Sils Maria
2010 Slip Up
2009 Meeting Laura
Čachtická paní
2008 Polibky
Speed Racer
2007 W.C.
2003 The Honeymooners
2002 Padlé ženy
2001 H3
2000 Jedna za druhou
St. Patrick: The Irish Legend (TV film)

TV seriály

2019 Meuchelbeck (TV seriál)
Der Feind in deinem Bett (S02E05)
2018 Bettys Diagnose (TV seriál)
Nur ein Spiel (S05E03)
2009 Mattie (TV seriál)
2008 Das Duo (TV seriál)
Verkauft und verraten (E15)
2007 Paddywhackery (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
Rí Rá (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Ros na Rún (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky