foto

Thomas Hellberg

  • nar. 29.9.1941 (79 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ivar Kreuger (TV film)
Zingo
1997 Chock 6 - Det ringer (TV film)
1991 Americký ocásek 2
1990 Apelsinmannen
1988 De hvite bussene (TV film)
1987 Svart gryning
1985 Skuggan av Henry (TV film)
Svindlande affärer
1984 Akce "Mořské panny" (TV film)
Muž z Mallorky
1983 Raskenstam
1980 Flygnivå 450
1978 Man måste ju leva...
1977 Uppdraget
1976 Muž na střeše
Polare
1975 Maria
Stumpen (TV film)

TV seriály

2003 Talismanen (TV seriál)
2002 Stora teatern (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1984 SK 917 har nettopp landet (TV seriál)
1982 Skulden (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Råttornas vinter

TV seriály

1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Råttornas vinter
1982 Klippet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky