foto

Lori Hallier

  • nar. 8.7.1959 (59 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 SKIN
2017 Christmas Inheritance
2013 'A Fish Story'
2012 Vánoce s Holly (TV film)
2008 Bull
Obchod se smrtí (TV film)
Sticks and Stones (TV film)
2006 Heartstopper
Černý vdovec (TV film)
2005 Martha Behind Bars (TV film)
2003 Kočka paní Ashborové (TV film)
Muž se srdcem kovboje (TV film)
2002 My Name Is Tanino
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
2000 Americká dívka (TV film)
Dluhopisy lásky (TV film)
Other Me, The (TV film)
Thomas and the Magic Railroad
1999 Sabotáž
Černé světlo
1998 Divoká a svobodná (TV film)
Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
Mr. Headmistress (TV film)
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
No One Could Protect Her
Noc tornád (TV film)
Pohřbená tajemství (TV film)
1995 Ideální rodina (TV film)
1994 Incident na malém městě (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
1990 Královna chamtivých (TV film)
1987 Blindside
Higher Education
Pistolníci (TV film)
1985 Varovný signál
1981 Valentýnská pomsta

TV seriály

2012 Rookie Blue (TV seriál)
Holka na zavolání (S03E08)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Exit Wounds (S02E09)
2002 Body & Soul (TV seriál)
Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
The 5th Quadrant (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
John Doe (S03E20)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Jednota (S03E17)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Loving Friends and Perfect Couples (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace