foto

Alexandr Peskov

  • nar. 19.5.1965 (54 let)
    Syzraň, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sžigaja mosty
Vtoraja molodosť (TV film)
2016 Zlaja suďba (TV film)
2007 Psichopatka (TV film)
Udačnyj obmen (TV film)
2003 Anastasiya Slutskaya
1999 Útěk před smrtí (TV film)
1997 Peacemaker
1996 Agape
Kotyonok
Čára života
1995 Krestonosec
Musulmanin
Provokatér
1994 Chagi-Tragger
Policejní akademie 7: Moskevská mise
1993 Gladiator po najmu
1992 American Boy
V toj oblasti něbes
1988 Novyje priključenija janki pri dvore korolja Artura
1987 Zerkalo dlja geroja
1986 Oddíl

TV seriály

2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
2015 Otděl (TV seriál)
Vzgljad iz prošlogo (TV seriál)
2014 Soblazn (TV seriál)
2013 Lednikov (TV seriál)
Lestnica v něbesa (TV seriál)
2012 Grač (TV seriál)
Kontakt (E01)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (12)
2006 Junkera (TV seriál)
Major Větrov (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
Episode 10 (S09E10)
další epizody (22)
2005 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 6 (S07E06)
Episode 5 (S07E05)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
Taxist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky