foto

Ania Bukstein

  • nar. 7.6.1982 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 HaMoadon LeSafrut Yaffa Shel Hagveret Yanlekova
2016 Tiché srdce
2013 Přátelé z Francie
2012 Dead Europe
2010 Vzteklina
2009 Dowaha
2007 Sodot, Ha-
2006 Foul Gesture
2005 Shoshelet Schwartz
2003 Matana MiShamayim
1994 Aretz Hadasha

TV seriály

2019 Magpie (TV seriál)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vrata (S06E05)
2015 Kfulim (TV seriál)
2007 Ha-Borer (TV seriál)
Screenz (TV seriál)
2004 Ha-Shir Shelanu (TV seriál)
1999 Shabatot VeHagim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace