foto

Jakub Řikovský

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Pa'lante
2019 Můj příběh
2018 Deformér
2009 Špatné myšlenky (studentský film)

Dokumentární

2019 Film o filmu: Můj příběh

TV pořady

2017 Garáž (TV pořad)
Hrdina kuchyně (TV pořad)

Hudební videoklipy

2020 Lucie Bílá - Můj příběh (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Mici
2014 Melody
2013 Spoután

Dokumentární

2019 Film o filmu: Můj příběh
2009 Hranice (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky