foto

Fred Maire

  • nar. 1932
    München, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Malý dráček - vyp.
2010 Tým tygra - Hora tisíce draků - vyp.
2006 Poslední vlak - vyp.
1995 Inzest - Ein Fall für Sina Teufel (TV film)
1987 Zelená kobra - vyp.
1985 Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
1976 Jack the Ripper - Der Dirnenmörder von London - vyp.
1975 Das verrückteste Auto der Welt - vyp.
1973 Ein Käfer auf Extratour - vyp.
1972 Geschichte für 24 Stunden (TV film)
Tod im Studio
1970 Unwichtiger Tag (TV film)
1969 Nachrichten aus der Provinz (TV film)
1968 Die Träume von Schale und Kern (TV film)
Ein Abschiedsbrief (TV film)
Kriminalmuseum - Der Scheck (TV film)
Lebeck (TV film)
1967 Es bleibt unter uns (TV film)
Kriminalmuseum - Die Briefmarke (TV film)
1965 Bernhard Lichtenberg (TV film)
Oberst Wennerström (TV film)
1964 Nebeneinander (TV film)
1963 Das Leben ein Traum (TV film)

TV seriály

1994 Der König (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Včelka Mája (TV seriál) - vyp.
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál) - vyp.
1972 Alexander Zwo (TV seriál) - vyp.
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Wie ein Blitz (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál) - vyp.
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky