foto

Jane Allen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Vyškrtnutí (TV seriál)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 8 (E08)
2018 On the Ropes (TV seriál)
2016 Cleverman (TV seriál)
The Secret Daughter (TV seriál)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
Love Child (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 2 (S02E02)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
The Greatest Good (S01E08)
Lurking Doubt (S01E05)
The Third Man (S01E04)
další epizody (4)
2013 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Someone's Son, Someone's Daughter (S01E10)
Wentworth (TV seriál)
Captive (S01E06)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 10 (E10)
Episode 5 (E05)
2008 McLeodovy dcery (TV seriál)
Na každém kroku (S08E18)
Nahoře a dole (S08E11)
2007 McLeodovy dcery (TV seriál)
Vidět a věřit (S07E29)
Každý na své straně (S07E23)
V lásce i ve válce je všechno dovoleno (S07E15)
další epizody (7)
2006 McLeodovy dcery (TV seriál)
Následky škod (S06E30)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Cleverman (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1992 Phoenix (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 On the Ropes (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 First Tuesday Book Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky