foto

Arwel Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Where Hands Touch
2015 Lady Chatterley's Lover (TV film)
Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
Ten Jim
2013 Gangsta Granny (TV film)

TV seriály

2020 Dracula (TV seriál)
Temný kompas (E03)
Krvavá plavba (E02)
Pravidla bestie (E01)
2019 Pán času (TV seriál)
Resolution (S11E11)
2018 Pán času (TV seriál)
The Battle of Ranskoor Av Kolos (S11E10)
It Takes You Away (S11E09)
The Witchfinders (S11E08)
další epizody (10)
2017 Keeping Faith (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
Skomírající detektiv (S04E02)
Šest Železných dam (S04E01)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
The Pall of LaPier (E10)
In Manus Dei (E03)
2014 Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
Znamení tří (S03E02)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
Psisko baskervillské (S02E02)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2011 Sugartown (TV seriál)
2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
Slepý bankéř (S01E02)
Studie v růžové (S01E01)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Dar - 2. část (S03E12)
Dar - 1. část (S03E11)
Pomsta Mony Lisy - 2. část (S03E10)
další epizody (12)
2008 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Nepřítel Bejnů - 2. část (S02E12)
Nepřítel Bejnů - 1. část (S02E11)
Pokušení Sarah Jane Smithové - 2. část (S02E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky