foto

Haruka Kuroda

  • nar. 1977
    Kyoto, Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Život
2011 Foster
Random 11
2010 Swinging with the Finkels
2006 Gorillaz: Phase Two - Slowboat to Hades

TV seriály

2018 Claude (TV seriál)
Na mušce (TV seriál)
Sorry Baby (S01E04)
2012 Hebburn (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
Ideal (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
The Tailor's Dummy (S04E03)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hirošima (TV film)
2002 Gorillaz: Phase One - Celebrity Take Down

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky