foto

Su-ryeon Baek

  • nar. 1941
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The House
2016 Gwihyang
2015 Koinlakeo
Segyeiljoo
2013 Changsoo
2012 Teuchi
2011 Gisaengryeong
Goyangyi : jookeumeul boneun doo gaeui noon
Mai beullaek minideureseu
2010 Muž odnikud
Případ Kim Bok-Nam

TV seriály

2018 Jakeun sineui aideul (TV seriál)
Son (TV seriál)
2017 Byeongwonseon (TV seriál)
Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
Nappeun gajokdeul (TV seriál)
2016 Bitnara eunsu (TV seriál)
2015 Byeolidoeeo bichnali (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
2014 Omangwa pyungyeon (TV seriál)

Dokumentární

2013 Manshin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky