foto

Michael Z. Hoffmann

  • nar. 25.2.1943 (77 let)
    München, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Modelky (TV film)
1998 Místo činu: Mnichov - Padlí andělé (TV film)
1997 Stalo se za bílého dne (TV film)
1995 Patricias Geheimnis (TV film)
Tatort - Im Herzen Eiszeit (TV film)
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland (TV film)
1993 Schindlerův seznam
1992 Tatort - Tod eines Wachmanns (TV film)
1989 Bumerang - Bumerang
1988 Tatort - Programmiert auf Mord (TV film)
1983 Flucht nach vorn
1982 Stella (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
Tatort - Ende der Vorstellung (TV film)
Včelí žihadlo a diskohorečka
1977 Aufforderung zum Tanz (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1972 Geschichte für 24 Stunden (TV film)
1970 Jonathan
1969 Revolte, Die (TV film)

TV seriály

1996 Big Ben (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky