foto

Hans Tobeason

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Bloodline (TV seriál)
Part 32 (S03E09)
Part 25 (S03E02)
2014 Believe (TV seriál)
2013 Cult (TV seriál)
2012 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
I'm Afraid of What I'll Find (S05E08)
There's Something Wrong with Me (S05E05)
Have You Met the Eel Yet? (S05E02)
2011 V (TV seriál)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
2008 Božská mrcha (TV seriál)
You Are My Partner (S02E07)
A Little Hometown Love (S02E03)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
This Is Way Too Normal for You (S01E11)
Would You Want Me to Tell You? (S01E05)
2003 Birds of Prey (TV seriál)
Devil's Eyes (E13)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Odměna (S02E25)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
One for the Money (E04)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1994 Strážce moře (TV seriál)
The Good Death (S01E22)
1993 Strážce moře (TV seriál)
The Devil's Window (S01E02)
Tribeca (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1995 Marshal (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky