foto

Peter Baynham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Grimsby
2011 Velká vánoční jízda

TV seriály

2002 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1995 The Saturday Night Armistice (TV seriál)

Dokumentární

2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 I Am Not an Animal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace