foto

Raymond Cruz

  • nar. 9.7.1961 (56 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mexický americký herec, známý především svými vojenskými rolemi (JASNÉ NEBEZPEČÍ jako Ding Chavez, SUPLENT jako Joey Six, SKÁLA jako mariňák, OD SOUMRAKU DO ÚSVITU jako Jesus, VETŘELEC 4: VZKŘÍŠENÍ jako mariňák Distephano a PŘEPADENÍ V PACIFIKU jako Ramirez).

Objevil se také v gangsterce Blood In Blood Out v roli Chueyho, člena gangu z Vatos Locos, v GREMLINS 2: NOVÁ GENERACE jako poslíček a v TRAINING DAY jako člen gangu Sniper.

Později hostoval v seriálech STAR TREK: HLUBOKÝ VESMÍR DEVĚT, v epizodě "The Siege of AR-558", AKTA X a ve druhé řadě 24 HODIN jako zločinec.

Pravidelné role si zahrál v seriálech BREAKING BAD (velký distributor metamfetaminu Tuco), CLOSER a JMENUJU SE EARL (Paco).

http://en.wikipedia.org/wiki/Raymond_Cruz

Herecká filmografie

Filmy

2015 Clevelandský únos (TV film)
2006 10 Tricks
2005 Krvavá odplata
Spoušť
2004 Just Hustle
Modesty: Dobrodružství Modesty Blaise
2002 Protiúder
2001 Training Day
2000 Blood Money (TV film)
1999 Od soumraku do úsvitu 2
Šerif
Znamení smrti
1998 Playing Patti
1997 Na život a na smrt (TV film)
Vetřelec: Vzkříšení
1996 Intimní detaily
Operace: Zlomený šíp
Skála
Suplent
1994 Dragstrip Girl (TV film)
Jasné nebezpečí
1993 Living and Working in Space: The Countdown Has Begun
Věc cti
1992 Detektiv Nails (TV film)
Když má muž problémy
Když skončí večírek
Přepadení v Pacifiku
Teror v L.A.
1991 Nemilosrdná spravedlnost
Perfect Crimes (TV film)
Znovu po smrti
1990 Cold Dog Soup
Gremlins 2
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
Nightmare on Drug Street, A
1988 Twice Dead
1987 Maid to Order

TV seriály

2017 Mayans MC (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Sanctuary City: Part 2 (S06E02)
Sanctuary City: Part 1 (S06E01)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Gloves Off (S02E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zákon rodiny (S05E09)
Odvykačka (S05E08)
Morální riziko (S05E07)
další epizody (9)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Mijo (S01E02)
Uno (S01E01)
2012 Lauren (TV seriál)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zvláštní zásilka (S09E17)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Na rožni (S02E02)
737 (S02E01)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Mělo by to být bez násilí (S01E07)
Prázdné ruce (S01E06)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Milostný osmiúhelník (S03E19)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Buchta v troubě (S03E10)
Randy je kápo (S03E09)
další epizody (4)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hurikán Anthony (S02E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
Day 2: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S02E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nesplacený dluh (S03E22)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
V obležení na AR-558 (S07E08)
1997 Advokáti (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
413 Hope St. (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
El Mundo Gira (S04E11)
1995 Marshal (TV seriál)
The Eddie Files (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
China Beach (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace