foto

Erika-Shaye Gair

  • nar. 12.12.1998 (20 let)
    New Westminster, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ukradená dcera (TV film)
2008 Běsnící peklo (TV film)
Svědkem zločinu
Za mřížemi (TV film)
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Podvedený osud (TV film)
Šepot
2006 Rituál
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2004 Kat Plus One (TV film)

TV seriály

2015 Lovci duchů (TV seriál)
The Werther Project (S10E19)
2009 T-Rex Express (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Maelstrom (S03E17)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace