foto

Jamil Mena

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Milenci těch druhých
2014 Za láskou do Paříže
2009 The Last Resort
2007 Boys Life 6
2006 Doorman

TV seriály

2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nationwide Manhunt (S17E14)
2013 Deception (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Závěrečná kapitola (S01E15)
Černá listina (TV seriál)
Wujing (č. 84) (S01E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Město, které nikdy nespí (S04E02)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Golden Bird (S01E09)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Officer Down (S01E04)
Zachraň mě (TV seriál)
Breakout (S06E04)
Comeback (S06E03)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Reparát (S03E01)
2005 Menciův svět (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tulák (S03E06)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Merry F#%$in' Christmas (TV pořad)
2003 The Joe Schmo Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky