foto

Carrie Preston

  • nar. 21.6.1967 (51 let)
    Macon, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 30 Miles from Nowhere
2017 Daisy Winters
Dating Game Killer (TV film)
Má volba
To the Bone
2016 6 Love Stories
Rovnost
2014 5 Flights Up
2013 Kdo se bojí Vagíny Wolfový?
Vino Veritas
Čas sklizně
2011 A Bag of Hammers
Carrier, The
Sironia
2010 Virginia
2009 Dvojí hra
Večerní slunce
2008 Pochyby
Roztleskávač
Vicky Cristina Barcelona
2007 Důvěrnosti
Lovely by Surprise
2005 Transamerika
2004 Stepfordské paničky
Straight-Jacket
2000 Legenda o slavném návratu
1999 Kolébka ve větru
Krásná Guinevere
Rivalové
1998 Five Houses (TV film)
Grace a Glorie (TV film)
Mercury
1997 Journey, The
Norville and Trudy
Svatba mého nejlepšího přítele
Vidláci
1996 Cutty Whitman (TV film)

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 429 (S02E04)
Drápy (TV seriál)
Breezy (S02E10)
Til Death (S02E09)
Crossroads (S02E08)
další epizody (10)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Not So Grand Jury (S01E07)
Social Media and Its Discontents (S01E06)
Stoppable: Requiem for an Airdate (S01E05)
Drápy (TV seriál)
Avalanche (S01E10)
Ambrosia (S01E09)
Teatro (S01E08)
další epizody (10)
When We Rise (TV seriál)
Part V (E05)
Part IV (E04)
Part III (E03)
další epizody (5)
2016 Crowded (TV seriál)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Goodbyes (S02E09)
Lovci zločinců (TV seriál)
Na nule (S05E13)
Kritická chyba operačního systému (S05E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Targets (S07E15)
2014 Recorded Lives (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Otázka důvěry (S02E03)
Pro Joea (S02E02)
Zmrtvýchvstání (S02E01)
Lovci zločinců (TV seriál)
Beta (S03E21)
Dobrá manželka (TV seriál)
Old Spice (S06E06)
Shiny Objects (S06E05)
A Few Words (S05E14)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Zemřít pro lásku (S07E09)
O krok blíž (S07E08)
další epizody (10)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
God Mode (S02E22)
Zero Day (S02E21)
Dobrá manželka (TV seriál)
Outside The Bubble (S05E04)
Going For The Gold (S04E15)
Red Team/Blue Team (S04E14)
další epizody (4)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě nezáleží (S06E09)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
další epizody (9)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Til Death (S02E08)
The High Road (S02E06)
Není dobrých skutků (S01E22)
Dobrá manželka (TV seriál)
Another Ham Sandwich (S03E14)
Bitcoin For Dummies (S03E13)
Alienation Of Affection (S03E12)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Soumrak (S05E11)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
další epizody (11)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Tajné informace (S03E07)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Educated Guess (S13E08)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hybristofílie (S01E22)
Fraška (S01E20)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Čerstvá krev (S03E11)
Krysa v dohledu (S03E10)
další epizody (11)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Šílenství (S02E11)
Přede mnou nový svět (S02E10)
další epizody (11)
Private Practice (TV seriál)
Do the Right Thing (S02E20)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Nechci to slyšet (S01E10)
Požitek z lásky (S01E09)
další epizody (10)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
Ztraceni (TV seriál)
Muž za oponou (S03E20)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dokonalý zločin (S06E05)
2005 Inside, The (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Wound-up Penguin (E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Drahocenné děti (S04E07)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Hope & Faith (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pomsta matce (S02E22)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
2001 Emeril (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Sólo pro čekanky (S02E07)
1998 Significant Others (TV seriál)
1997 Union Square (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Sonnet Project (TV seriál)

TV pořady

2016 Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)
2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Recorded Lives (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace