foto

Angus Deayton

  • nar. 6.1.1956 (61 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Láska a jiné pohromy
2005 Heartless (TV film)
2004 All Star Comedy Show, The (TV film)
Fat Slags
1998 Královna Alžběta
1996 Filuta (TV film)
Savage Hearts
1995 Comic Relief (TV film)
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
1989 Tall Guy, The

TV seriály

2012 Pramface (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2004 Nighty Night (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
1991 Doctor at the Top (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Prokletí pana Beana (E03)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
Stuff (TV seriál)
1983 Černá zmije (TV seriál)

Dokumentární

2011 Cesty hrůzy (TV seriál)
1992 Rowan Atkinson živě (TV film)

TV pořady

2016 Bake Off Creme De La Creme (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
1974 Tiswas (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 KYTV (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace