foto

Antje Gebauer

  • nar. 28.7.1965 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Käse und Blei
2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
2015 Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
2014 Der Bulle und das Landei - von Mäusen, Miezen und Moneten (TV film)
2013 Alles Chefsache! (TV film)
Die Holzbaronin (TV film)
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Stürmische Zeiten (TV film)
2007 Fürchte dich nicht (TV film)
Kdo je bez viny? (TV film)
2005 Endlich Urlaub! (TV film)
Letztes Kapitel (TV film)
2004 Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)
2003 Der letzte Lude
2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
2001 Ein Stück vom Glück (TV film)
2000 Kanak Attack
Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)
Tödliche Wildnis - Sie waren jung und mussten sterben (TV film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Überraschung - Neues Leben und alter Staub (S01E01)
Magda macht das schon! (TV seriál)
Hochzeitspolka (S03E12)
Das Geheimnis polnischer Frauen (S03E11)
Freundschaft plus (S03E10)
další epizody (26)
2017 Magda macht das schon! (TV seriál)
Rette mich wer kann (S01E10)
Zweite Meinung (S01E09)
Jugendsünden (S01E08)
další epizody (10)
2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Ein Ex zum Knutschen (E08)
Schöne Scheidung (E07)
Glücklich allein (E06)
2012 Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Ovčí chladna (S01E04)
Volný jako pták (S01E03)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Zurück auf Anfang (S01E01)
2001 Millennium Mann (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky