foto

Russ Tamblyn

  • nar. 30.12.1934 (84 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chatty Catties
2014 Hits
Twin Peaks: The Missing Pieces
2012 Nespoutaný Django
2011 Drive
2000 Inviati speciali
1999 Christian Scare Films Vol. 4
Kdo seje vítr (TV film)
1998 Invisible Dad
1997 Malá čarodějka
My Ghost Dog
1996 Johnny Mysto: Boy Wizard
Neviditelná maminka
1995 Attack of the 60 Foot Centerfold
Rebellious
Úder
1994 Plavčík
1993 Malí démoni
1992 Kandidátka na první dámu (TV film)
1991 Wizards of the Demon Sword
1990 Rebelové
1989 Desert Steel
1988 B.O.R.N.
Blood Screams
Necromancer
The Phantom Empire
1987 Commando Squad
Cyklón
1982 Human Highway
1975 Black Heat
Win, Place or Steal
1971 Dracula Vs. Frankenstein
Female Bunch, The
The Last Movie
1969 Satan's Sadists
Scream Free!
1966 Frankenstein no kaidžú: Sanda tai Gailah
1965 Son of a Gunfighter
1964 Dlouhé lodi Vikingů
1963 Follow the Boys
Strašení
1962 Jak byl dobyt Západ
The Wonderful World of the Brothers Grimm
1961 West Side Story
1960 Cimarron
1958 High School Confidential!
O Palečkovi
1957 Don't Go Near the Water
Peyton Place
1956 Nejrychlejší střelec
The Last Hunt
The Young Guns
1955 Hit the Deck
Many Rivers to Cross
1954 Deep in My Heart
Sedm nevěst pro sedm bratrů
1953 Take the High Ground!
1952 Retreat, Hell!
The Winning Team
1951 Jak je těžké být dědečkem
Tak mladý, jak se cítíš
1950 Captain Carey, U.S.A.
Gun Crazy
Nevěstin otec
The Vicious Years
What Happened to Jo Jo?
1949 Kid from Cleveland, The
Reign of Terror
Samson & Dalila
1948 Chlapec se zelenými vlasy

TV seriály

2018 The Haunting (TV seriál)
The Bent-Neck Lady (S01E05)
2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (6)
2009 Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Vzdálená hvězda (S02E04)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Beyond Life and Death (S02E22)
Miss Twin Peaks (S02E21)
Wounds and Scars (S02E17)
další epizody (5)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Dispute Between Brothers (S02E10)
The Man Behind Glass (S02E03)
May the Giant Be with You (S02E01)
další epizody (11)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2004 That's Entertainment!: The Masters Behind the Musicals
2003 West Side Memories
2002 Cinerama Adventure
2001 Bourne to Dance (TV film)
1997 Mary Pickford: A Life on Film - a.z.
Sobbin' Women: The Making of 'Seven Brides for Seven Brothers' (TV film)
1985 The Fantasy Film Worlds of George Pal

TV pořady

1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace