foto

Christa Köppen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
2009 Die Blücherbande (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
2006 Kabriolet (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
2003 Der Fluch des schwarzen Schwans
Děti na stesk (TV film)
2002 Chvilky štěstí (TV film)
Ein Sack voll Geld (TV film)
2001 Paulas Schuld (TV film)
Polizeiruf 110 - Jugendwahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
2000 Auf schmalem Grat (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
1998 Cudze szczęście
Nebezpečná pravda (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
Tatort - Die Reise in den Tod (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
1993 Tatort - Bauernopfer (TV film)
1991 Lord Hansi
1990 Polizeiruf 110 - Falscher Jasmin (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Drei Flaschen Tokajer (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein Schritt zu weit (TV film)
1984 Lebenszeichen (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
1976 Alle meine Kinder (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)

TV seriály

2011 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
In letzter Minute (S04E11)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Zurück auf Anfang (S01E01)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Prokurátor má slovo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky