foto

Jošijoši Arakawa

  • nar. 18.1.1974 (45 let)
    Ogi, Saga, Kjúšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jokoku sacudžin (TV film)
Kessan! Čúšingura
2018 Hard-Core
Kakugo wa ii ka soko no džoši
2017 Sošite dare mo inakunatta (TV film)
2015 Džinu jo saraba: Kamuroba mura e
Jokokuhan
Tsuma to Tonda Tokkouhei (TV film)
2014 Fukusó no Fuku-čan
Judge!
2013 Šazai no ósama
2012 Ikkjú-san (TV film)
Klíč
Nekoben: Šitai no minoširokin (TV film)
カゲロウの羽 (TV film)
2011 Sabi otoko sabi onna
Ókike no tanošii rjokó: Šinkon džigokuhen
2010 Ijiwaru baasan (TV film)
Kiseki no Dobutsuen 2010: Asashiyama Dobutsuen Monogatari (TV film)
Raiā gēmu: Za fainaru sutēji
2009 Ijiwaru baasan (TV film)
Kamogawa horumó
2008 Cukidži Uogaši sandaime
Kiseki no Doubutsuen 2008: Asahiyama Doubutsuen Monogatari (TV film)
Tokio!
Wataši wa kai ni naritai
Zenzen daidžóbu
2007 Ganjisu gawa de batafurai (TV film)
Kiseki no doubutsuen 2007: asahiyama doubutsuen monogatari (TV film)
Mórjó no hako
Rjú ga gotoku: Gekidžóban
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
2006 Akihabara@DEEP
Kiraware Macuko no iššó
Kiseki no doubutsuen: asashiyama doubutsuen monogatari (TV film)
Limit of Love: Umizaru
Manji
2005 Inu no eiga
Majonaka no Jadži-san Kita-san
Tiger & Dragon Special (TV film)
Ubume no natsu
2004 Akasen
Survive Style 5+
Šimocuma monogatari
2003 Doraggusotoa gáru
Josee to tora to sakana-tači
Koi-suru yôchû
Nihon no razoku
Robokon
Taikoki (TV film)
2002 Hiyatoi deka
Pinpon
2001 Chi wo sū uchū
Či no sú učú

TV seriály

2019 Fruits takkjúbin (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
Ore no skirt, doko itta? (TV seriál)
Sadó (TV seriál)
2018 Legal V (TV seriál)
Survival Wedding (TV seriál)
2017 Byplayers (TV seriál)
Saki ni umareta dake no boku (TV seriál)
2016 Chef ~Mitsuboshi no Kyushoku~ (TV seriál)
Džúhan šuttai! (TV seriál)
Kazoku no katači (TV seriál)
2015 Tenši to akuma (TV seriál)
2013 Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
Zenkai Girl (TV seriál)
2010 Unubore Deka (TV seriál)
2008 VS. Arashi (TV seriál)
2007 Kikujiro to Saki 3 (TV seriál)
Odžísan sensei (TV seriál)
2006 Happy! (TV seriál)
Jaó (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Kiken na Aneki (TV seriál)
Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Aijou Ippon (TV seriál)
2001 Gakkó no sensei (TV seriál)