foto

Tom Eagles

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

BAFTA

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Králíček Jojo
2018 The Breaker Upperers
2017 The Inland Road
2016 Hon na pačlověky
2015 Falafel atomi
2014 Co děláme v temnotách

TV seriály

2019 What We Do in the Shadows (TV seriál)
Baron's Night Out (S01E06)
Animal Control (S01E05)
2018 Wellington Paranormal (TV seriál)
The She Wolf of Kurimarama Street (S01E04)
Things That Do The Bump In The Night (S01E03)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Blud (S02E07)
V pasti (S02E06)
Doma (S02E01)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Kniha vázaná v kůži (S01E09)
Ash proti Ashovi (S01E08)
"Knihy odtamtud" (S01E03)
další epizody (4)
2006 Báječná parta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky