foto

Hélène Duchateau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Double je (TV seriál)
Drame Shakespearien (E05)
Umění zločinu (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Profil zločinu (TV seriál)
En eaux troubles (S07E03)
2014 Profil zločinu (TV seriál)
Dravci (S05E07)
Na seznamu (S05E04)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Le Petit Chaperon rouge (S01E05)
Profil zločinu (TV seriál)
Propojené osudy (S04E03)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
D'entre les morts (S03E07)
A votre service (S03E02)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Renaissance (S02E07)
Les fils de l'homme (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky