foto

Louie Anderson

  • nar. 24.3.1953 (67 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Coming 2 America
2016 Forgiven This Gun4hire
2007 Cook-Off!
2004 Back by Midnight
2002 Do It for Uncle Manny
2001 Talking to Americans (TV film)
1996 For Hope (TV film)
Mr. Wrong
1994 Life with Louie: A Christmas Surprise for Mrs. Stillman (TV film)
1992 Bébé's Kids
1989 Louie Anderson: Mom! Louie's Looking at Me Again
1988 Cesta do Ameriky
Wrong Guys, The
1986 Chlapec - krysa
Quicksilver
Volný den Ferrise Buellera
1984 Cloak & Dagger

TV seriály

2020 Malý Sheldon (TV seriál)
An Academic Crime and a More Romantic Taco Bell (S03E17)
Search Party (TV seriál)
The Reckoning (S03E10)
Irrefutable Evidence (S03E09)
Rogue Witness (S03E07)
další epizody (4)
2019 Baskets (TV seriál)
Moving On (S04E10)
Mrs. Baskets Goes to Sacramento (S04E09)
Grandma's Day (S04E08)
další epizody (10)
2018 Baskets (TV seriál)
New Year's Eve (S03E10)
Basque-ets (S03E09)
Commercial (S03E08)
další epizody (10)
2017 Baskets (TV seriál)
Circus (S02E10)
Yard Sale (S02E09)
Funeral (S02E08)
další epizody (10)
2016 Baskets (TV seriál)
Family Portrait (S01E10)
Picnic (S01E09)
Sugar Pie (S01E08)
další epizody (9)
2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
2006 Tim and Eric: The Podcast (TV seriál)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a poker (S02E07)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moji dva tátové (S01E05)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Bez záchranné sítě (S04E04)
1998 Život s Louiem (TV seriál)
Project: Mother's Day (S03E13)
Do It or Donut (S03E12)
Blinded by Love (S03E11)
1997 Život s Louiem (TV seriál)
Family Portrait (S03E10)
The Kiss Is the Thing (S03E09)
Close Encounters of the Louie Kind (S03E08)
další epizody (13)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growing Pains (S03E18)
1996 Louie Show, The (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
The Masked Chess Boy (S02E10)
For Pete's Sake (S02E09)
Buzz Stop (S02E08)
další epizody (13)
1995 Život s Louiem (TV seriál)
Tracks of My Deers (S01E09)
The Fourth Thursday in November (S01E08)
Pains, Grains, and Allergy Shots (S01E07)
další epizody (9)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
Tears of Joy (S01E18)
1986 Remington Steele (TV seriál)
Steele Spawning (S04E12)

Dokumentární

2020 Call Your Mother
2014 Robin Williams Remembered (TV film)
2012 Finding the Funny
2007 Heckler
2002 Family Feud: The E! True Hollywood Story (TV film)

Tvůrcovská filmografie

Host

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 68. Emmy Awards (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)
Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2006 Comic Relief 2006 (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Circus of the Stars #13 (TV pořad)