foto

Sebastian Amundsen

  • nar. 12.5.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Maria Wern - Smutsiga avsikter
2015 Arne Dahl: Himmelsöga (TV film)
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV film)
Hypnotizér
2011 Maria Wern - Černý motýl
2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
2007 En spricka i kristallen (TV film)
2002 Ten z vedlejšího hrobu

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
2018 Most (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
Gamen (S03E03)
2005 Medicinmannen (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Okänd avsändare (S02E05)
další epizody (4)
2000 Barnen på Luna (TV seriál)
1999 Julens hjältar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky