foto

Elizabeth Chai Vasarhelyi

  • nar. 1980
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Free Solo
2017 Abstract: The Art of Design (TV seriál)
2015 Meru
2014 Neúplatní
2013 Touba
2008 Youssou Ndour: I Bring What I Love
2003 Normal Life, A

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Abstract: The Art of Design (TV seriál)
2003 Normal Life, A

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Free Solo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace