foto

Milan Rastislav Štefánik

  • nar. 21.7.1880
    Košariská, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.5.1919 (38 let)
    Ivanka pri Dunaji, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cesta do nemožna - a.z.

Dokumentární

2019 M. R. Štefánik: Dobrodružný život legendy (TV film) - a.z.
2011 Štefánik. Príbeh hrdinu. Poroba. (TV film) - a.z.
2010 Štefánik. Príbeh hrdinu. Vlasť. (TV film) - a.z.
2009 Stefanik, l'incroyable destin (TV film) - a.z.
Štefánik a Tahiti (TV film) - a.z.
2003 Štefánik à la Polynézia (TV film) - a.z.
1988 Milan Rastislav Štefánik (TV film) - a.z.
1969 M.R.Štefánik (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky