foto

Yanis Richard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mine de rien
2018 Empreintes
2017 A La Derive
2016 L'Inconnu de Brocéliande (TV film)
2015 Avant

TV seriály

2020 Laetitia (TV seriál)
2018 Un si grand soleil (TV seriál)
La Stagiaire (TV seriál)
Liberté provisoire (S03E07)
Léo Mattéï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
L'Emprise du mal - Partie 1 (S05E01)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky