foto

Patricia Dunnock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deštivý den v New Yorku
2018 Rosy
2016 Hra peněz
2006 Jimmy Blue
2001 Upheaval
1999 Horečka
Uninvited
1998 My Mother Dreams the Satan's Disciples in New York
1994 Opera No. 1
Šest vražd stačí, maminko!
1993 V moci posedlosti
Věk nevinnosti
1992 Citizen Cohn (TV film)

TV seriály

2019 Rozvod (TV seriál)
Knock Knock (S03E06)
Bad Manners (S03E04)
Miami (S03E02)
další epizody (4)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Porota (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Endurance (S11E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky