foto

Ingo Recker

  • nar. 1975

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 Hilfe, ich hab meine Freunde geschrumpft
2015 Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
Sám mezi všemi (TV film)
2012 Flirtcamp (TV film)
Mich gibt's nur zweimal (TV film)
Pozvánka od vraha (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Dostaňte mě ven (TV film)
2010 Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
Flirt (TV film)
Geliebte Familie (TV film)
Teufelskicker
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Utta Danella: Láska přes internet (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
Srdce z čokolády (TV film)
2007 Fast ein Volltreffer (TV film)
Sladké pokušení (TV film)
2006 Mr. Nanny - Ein Mann für Mama (TV film)
Má krásná nepřítelkyně (TV film)
2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
2004 Láska bez zpátečního lístku (TV film)
Mann zum Vernaschen, Ein (TV film)
2003 Chci tě (TV film)
Crazy Race (TV film)
Delikatessen und andere Schweinereien (TV film)
2002 Milostný román (TV film)
Zwei Affären und eine Hochzeit (TV film)
2001 Skrytý pohled vraha (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Für eine Handvoll Blüten (S17E14)
Die Schildkröte (S17E13)
2019 Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Das tote Mädchen (S02E04)
Eltern haften für ihre Kinder (S02E03)
Tödliches Silikon (S02E02)
další epizody (4)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tote Katze, toter Lehrer (S17E11)
Girls' Night (S17E01)
2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Anaphylaxie (S02E07)
Strömung (S02E04)
Expansion (S02E03)
další epizody (5)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Zusammen ist man weniger allein (S14E12)
Der Eisfürst (S14E11)
Strawberry Fields (S14E10)
2015 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Görlitzer Park (S02E05)
Touristen (S02E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Letzte Hoffnung Kloster (S13E11)
Hausverbot (S13E09)
Gras drüber (S13E08)
další epizody (7)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Kopftuch (S01E03)
Feuerwehr (S01E02)
Die tote Boxerin (S01E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Elvis (S12E10)
Der Pate (S12E08)
Hundefreunde (S12E05)
další epizody (5)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Hodná Ute (S02E04)
Mistr netrefil (S02E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Verlorene Tochter (S11E05)
Reiterspiele (S11E04)
Das Ende vom Lied (S11E03)
2012 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Der Rest ist Schweigen (E12)
Das Wunder von Husum (E11)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Sündiges Husum (E10)
Frau über Bord (E09)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Maja (TV seriál)
Frühlingsgefühle (E09)
Eingesperrt (E08)
Sushi und Sauerkraut (E07)
další epizody (8)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)

Zvukařská filmografie

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Erschöpfung (S14E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky