foto

Simone Hofmann

  • nar. 13.9.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Getrieben (TV film)
Tatort - Tod und Spiele (TV film)
2016 Dresden Mord - Nachtgestalten
Ein gefährliches Angebot (TV film)
2015 Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
2013 Tatort - Eine Handvoll Paradies (TV film)
Tatort - Melinda (TV film)
2011 Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
2010 Sie hat es verdient (TV film)
2009 Ein Dorf sieht Mord (TV film)
Pretty Mama (TV film)
2006 Místo činu: Kolín - Odpolední láska (TV film)
Sunny
2005 Der Junge ohne Eigenschaften
2004 Agnes a jeho bratři
2003 Europe - 99euro-films 2
1994 Hotel Interim (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
Vraždy na severu (TV seriál)
Heilende Hände (S05E09)
Kellerkind (S05E07)
2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Knastelse (E65)
2015 Schuld (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Gefrierpunkt (S04E12)
Verwandelt (S04E11)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Mezi přáteli (S02E08)
Zdání klame (S02E07)
Věc důvěry (S02E06)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Ein Häuflein Asche (S02E08)
Der Idiot (S02E06)
1997 Boomtown Berlin (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Eschede Zug 884 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky